Stacaravan te huur in Drenthe

Zoekt u een camping met een stacaravan te huur, gelegen in Drenthe? Camping Wittelterbrug vindt u tussen Diever en Dwingeloo, in het mooie Wittelte. Op ons park bevinden zich luxe stacaravans, die huiselijk zijn ingericht en beschikken over diverse faciliteiten, zoals een douche en toilet. De caravans zijn geschikt voor vier personen en hebben twee slaapkamers; er is een tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden aanwezig. Kortom: er is voldoende ruimte voor iedereen.

Een luxe stacaravan te huur op een 4-sterren camping in het prachtige Drenthe

Een stacaravan op onze caravan camping in Drenthe is in het hoogseizoen per week te huur. In het laagseizoen is ook het reserveren voor een midweek of weekend mogelijk. Wie op camping Wittelterbrug een stacaravan huurt, kan vrij gebruikmaken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Daarnaast is uw stacaravan een goede uitvalsbasis voor mooie uitstapjes in de omgeving of gezellige dagjes weg. De nabije natuur is prachtig en de dorpjes zijn zeer uitnodigend. Let er wel op dat u bij een verblijf in onze luxe stacaravans uw eigen linnengoed moet meenemen. Kussens zijn wel aanwezig, maar dekbedden of dekens niet. Bovendien zijn huisdieren in de stacaravans niet toegestaan en mag er ook niet gerookt worden binnen. Wilt u liever overnachten in een houten tent? Ook dit mogelijk op onze camping. Bekijk onze huurtarieven en ontdek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op Camping Wittelterbrug vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het reserveren van een stacaravan die te huur staat op onze camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op, dan voorzien wij u graag van alle gewenste informatie. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl.