Stacaravan te huur in Drenthe

Op onze camping vindt u een stacaravan te huur in Wittelte, in Drenthe. Camping Wittelterbrug ligt tussen Diever en Dwingeloo, in het mooie Wittelte. Wij bieden diverse luxe stacaravans, die huiselijk zijn ingericht en over diverse faciliteiten beschikken. U geniet van een douche en toilet in uw huisje en hoeft dus niet naar het dichtstbijzijnde toiletgebouw. Onze caravans zijn geschikt voor vier personen en hebben twee slaapkamers, waarvan er een is uitgerust met een tweepersoonsbed en de andere beschikt over twee losse eenpersoonsbedden. Er is genoeg ruimte voor iedereen als u kiest voor een stacaravan die bij ons te huur is in Drenthe!

Een luxe stacaravan te huur op een camping in het prachtige Drenthe

Een stacaravan op onze caravan camping in Drenthe is in het hoogseizoen per week te huur. In het laagseizoen kunt u echter ook reserveren voor een midweek of weekend. Als u kiest voor een stacaravan die bij ons op de camping in Drenthe te huur is, kunt u ook vrij gebruikmaken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Daarnaast is uw stacaravan een goede uitvalsbasis voor mooie uitstapjes in de omgeving of gezellige dagjes weg. Op enkele kilometers afstand ligt namelijk prachtige natuur en pittoreske dorpjes. Bij het verblijf in onze luxe stacaravans dient u wel uw eigen linnengoed mee te nemen. Kussens zijn wel aanwezig, maar dekbedden of dekens niet. Bovendien zijn huisdieren in de stacaravans niet toegestaan en mag er ook niet gerookt worden binnen. Wilt u liever overnachten in een houten tent? Ook dit is mogelijk op onze camping. Bekijk onze huurtarieven en ontdek de mogelijkheden!

Neem contact met ons op voor meer informatie

Op Camping Wittelterbrug vindt u alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie. Als u zeker wilt zijn dat uw vakantie alles biedt wat u nodig heeft, dan is Camping Wittelterbrug waar u moet zijn. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het reserveren van een stacaravan die te huur staat op onze camping in Drenthe? Neem dan contact met ons op, dan voorzien wij u graag van alle gewenste informatie. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl.