Luxe stacaravan in het mooie Drenthe

Wanneer u tijdens de vakantie graag verblijft in een luxe stacaravan in Drenthe, kies dan voor camping Wittelterbrug. Onze stacaravans zijn huiselijk ingericht en beschikken over een douche en toilet. De stacaravans zijn geschikt voor vier personen en hebben twee slaapkamers. Er is een tweepersoonsbed en er zijn twee eenpersoonsbedden. Kortom, voldoende ruimte voor iedereen.

Ontdek de omgeving

De stacaravans op onze camping in Drenthe zijn in het hoogseizoen per week te huur. In het laagseizoen is ook een midweek of weekend mogelijk. Wie op camping Wittelterbrug in Drenthe een stacaravan huurt, kan vrij gebruikmaken van alle faciliteiten die de camping te bieden heeft. Daarnaast is uw stacaravan in Drenthe een goede uitvalsbasis voor mooie uitstapjes in de omgeving of gezellige dagjes weg. De nabije natuur is prachtig, de dorpjes zeer uitnodigend.

Meer informatie over stacaravans in Drenthe

Op de camping bevinden zich meerdere stacaravans. Let er wel op dat u bij een verblijf in onze luxe stacaravans in Drenthe uw eigen linnengoed moet meenemen. Kussens zijn wel aanwezig. Dekbedden of dekens niet. Bovendien zijn huisdieren in de stacaravans niet toegestaan en mag er ook niet gerookt worden binnen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over een stacaravan in Drenthe? Neem dan even contact met ons op door ons te bellen of te e-mailen.