Recreatie op Camping Wittelterbrug

Het aanbod in recreatie op camping Wittelterbrug is groot: we hebben twee overdekte zwembaden, een nieuwe speeltuin, en een actief programma voor het gehele gezin. Tot slot organiseren we regelmatig evenementen, bijvoorbeeld tijdens de verschillende schoolvakanties.

Onze recreatiefaciliteiten

Op de camping hebben verschillende recreatiefaciliteiten, waaronder twee overdekte zwembaden met een apart kleuterbad, deze kunnen met goed weer veranderen in twee ruime buitenbaden door het openen van de overkapping. De kinderen kunnen zich vermaken in de nieuwe speeltuin, op het volleybalveld, en op het sport- en speelveld. Voor de volwassenen heeft de camping een gezellig poolbiljart, een Jeu de boullesbaan, fietsverhuur (ook met kinderfietsen), en viswater nabij de camping.

In 2018 hebben wij speciaal voor de kinderen een nieuwe kabelbaan en trampolines geplaatst.

Recreatieprogramma

Naast de faciliteiten hebben we in het hoogseizoen veel recreatie evenementen op onze camping. Elke week kunt u met gehele gezin deelnemen aan de onderstaande activiteiten in onze sfeervolle kantine.

  • Een gezellige bingoavond waarbij u diverse prijzen kunt winnen.
  • Onder het genot van een drankje gezellige muziekavonden
  • Samen huiselijk klaverjassen in ons snackcafé.

Doordeweeks wordt er regelmatig jeu de boulle en volleybal gespeeld op het buitenterrein. In het voor- en naseizoen kunt u op zaterdagavond klaverjassen in de snackcafé.

Activiteiten 2022

ONDER VOORBEHOUD CORONA MAATREGELEN

Samen met de recreatiemedewerker(s) organiseren wij in bijna alle schoolvakanties verschillende activiteiten.

In 2022 in de mei week vakantie, hemelvaartweekend, pinksterweekend en van 16 juli tot en met
20 augustus.

Klaverjassen kunt u nagenoeg het gehele seizoen op zaterdag in ons café.

Er zal komend jaar weer veel actie en vertier zijn in samenwerking met ons recreatieteam en al onze medewerkers.

Voor 2022 hebben we onder andere de volgende activiteiten gepland:

In het hoogseizoen:
Zwem4 daagse , Hollandse spellen, live feestavond, soundmix playback avond
Klaverjassen, bingo, vis ochtenden.

Andere activiteiten  zijn nog in voorbereiding.

Blijf via de website, Facebook, en de borden op de op de hoogte blijven van de nieuwe evenementen!

Reserveren en tarieven

Wilt u reserveren bij Camping Wittelterbrug? Vul dan nu het reserveringsformulier in! Voor de reservering krijgt u een ruime kampeerplek met ongeveer een oppervlakte van ongeveer 100 m². Iedere plek heeft een stroomaansluiting van 10 ampère, een eigen watertappunt en afvoerputje. Ook kunt u als gast altijd gebruik maken van al onze faciliteiten bijvoorbeeld van de twee verwarmde (25 °C) en overdekte zwembaden, de fietsverhuur, de gezellige kantine en de (snack)afhaalservice. De faciliteiten van Camping Wittelterbrug zijn door de ANWB gecertificeerd met maar liefst 4 sterren. U bent van harte welkom om te genieten van de camping en alle bijbehorende recreatie!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.