Wittelterweg 31, 7986 PL Wittelte (Diever)

Animatie


Recreatie

Animatie

Elke vakantiedag is een feestje mede dankzij het animatieteam! Zo is het animatieteam tijdens de schoolvakanties van dinsdag tot zaterdag aanwezig met een programma vol leuke activiteiten! Voetbal, knutselen, dansen, bingo, dropping, leuke workshops …Het komt allemaal voorbij!  Ook voor de 12+ leeftijd worden er in de zomer ’s avonds regelmatig leuke activiteiten georganiseerd!

Verder kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin, op het volleybalveld, en op het strandje. Kortom zwemmen, wandelen, spelen, suppen.
Voor de volwassenen heeft de camping een gezellig poolbiljart, fietsverhuur, en viswater nabij en op de camping.

Programma 2024

Omgeving

De camping ligt centraal tussen de Drentse dorpen Diever en Dwingeloo, aan de rand van Wittelte, al bijna 1000 jaar een kleine buurtschap van Diever. Het is landelijk gelegen midden in het hart van het prachtige Zuidwest Drenthe. Dit deel van Drenthe is beroemd om de mooie natuur. Op fietsafstand liggen de Nationale parken het Dwingelderveld, Holtingerveld en het Drents Friese Wold. Ook vlakbij liggen de natuurgebieden Oosterzand – Westerzand en Havelterberg met 2 hunebedden. Al deze gebieden hebben een uniek planten en dierenleven en zijn in alle jaargetijden bijzonder mooi om te ontdekken. Bos, hei, zandverstuivingen, vennen: u maakt er de mooiste fiets- en wandeltochten. Camping Wittelterbrug is een uitstekende uitvalsbasis voor uw verkenningstochten door deze omgeving.

Binnen 15 min. te bereikenBinnen 30 min. te bereiken
Drents Friese Wold Diever
Dwingelderveld Dwingeloo
Molen de Vlijt Diever
Aekingerzand
Onderduikershol
Schaapskooi “Doldersummerveld”
Schultehuis Diever
Kalkovens Dieverbrug
Papiliorama, Havelte
Wildlands adventure zoo Emmen.
De Sprookjeshof (Zuidlaren)
Verkeerspark Appelscha
Attractiepark Drouwenerzand
Kabouterland (Borger-Odoorn)
Veenpark (Emmen)
Drents Boomkroonpad
Speel en IJsboerderij De drentse Koe. (Ruinerwold)

Copyright © Camping Wittelterbrug | Website laten maken door LisSyl