Overnachten in een houten tent in Drenthe

Wist u dat u niet alleen een stacaravan, maar ook een houten tent kunt huren op onze camping in Drenthe? Op Camping Wittelterbrug, gelegen in Wittelte, kampeert u op een originele en gezellige manier in een vriendelijk ogende, zeskantig houten huisje met een oersterk lichtdoorlatend zeildak. Het verblijven in een houten tent is uniek en daarom moeilijk vergelijkbaar met het overnachten in andere accommodatievormen. Wel is het een ervaring om nooit meer te vergeten!

Ervaar kamperen in een houten tent op een luxe camping in Drenthe

Kamperen in een houten tent op een camping in Drenthe: wat moet u hier zich nu bij voorstellen? Een houten tent heeft een speciale indeling, waarbij het grootste deel bestaat uit woonruimte. Er zijn twee slaapkamertjes aanwezig, één met 2-persoonsbed en één met stapelbed, welke door houten wanden zijn afgeschermd van de woonruimte. De tent is zeer compleet ingericht. Echter, zijn er geen dekbedden en kussens, linnen en beddengoed aanwezig en heeft u geen eigen douche en toilet. U kunt gebruikmaken van de uitstekende sanitaire voorzieningen van de camping.

Het huren van een houten tent in Drenthe

De houten tenten zijn per week te huur in het hoogseizoen, maar in het laagseizoen kunt u deze ook huren voor een midweek of een weekend. Honden en andere huisdieren zijn op de camping toegestaan, echter niet in de accommodaties. Ook geldt er een rookverbod in onze houten tenten en luxe stacaravans.

Reserveer nu en kampeer binnenkort in knusse, ontspannen sferen

Wilt u kamperen in een houten tent op onze luxe, 4-sterren camping in Drenthe? Ontdek de huurtarieven, reserveer snel uw verblijf en beleef samen met uw partner of het gehele gezin een unieke kampeerervaring. Heeft u vragen over de mogelijkheden? Of wilt meer weten over onze camping? Aarzel niet en neem contact met ons op door te bellen naar 0521-598288, of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl.