Goedkope camping in Drenthe?

Goedkope camping in Drenthe? Camping Wittelterbrug!

Een goedkope maar gezellige camping in Drenthe, waar u lekker kunt genieten van de rust en af en toe een duik kunt nemen in het overdekte zwembad? Op het terrein van camping Wittelterbrug in Drenthe hebben we een aantal ruime kampeerplaatsen van 100 m². Ieder voorzien van een eigen waterkraantje en afvoer, plus een 10 ampère stroomaansluiting.

Ruimte voor iedereen

De diverse plekken op onze goedkope camping in Drenthe bevinden zich zowel aan de ochtend of in de namiddag in de zon, maar we hebben ook zeker plekken waar het de hele dag zonnig is. Wilt u een plek in de zon of de schaduw, nabij een speeltuin of juist vlakbij het zwembad? Op camping Wittelterbrug in Drenthe kan het allemaal!

De natuur om de camping biedt veel gelegenheid voor leuke uitstapjes. U kunt met de auto op pad gaan en diverse dorpjes bezoeken, maar in de omgeving van onze goedkope camping kunt u ook heerlijk wandelen of fietsen. Drenthe heeft u van alles te bieden. Op de camping zelf is een eigen wifi-netwerk aanwezig met een dekking van 90% ( optioneel ) en kunt u in het snack café de lekkerste ijsjes, snacks en plates kopen. Wij hebben zelfs een glutenvrij aanbod op onze goedkope camping in Drenthe.

Speciale goedkope campingprijzen

In het voor- en naseizoen gelden op onze goedkope camping in Drenthe wel heel speciale prijzen. U verblijft al vanaf € 14,00 per nacht met 2 personen op een mooie plek op de camping. Exclusief toeristenbelasting.