Goedkoop kamperen in Drenthe

Wilt u goedkoop, maar gezellig kamperen in Drenthe? Camping Wittelterbrug, gelegen in Wittelte, is hét perfecte vakantieadres voor het hele gezin. Wilt u in alle rust genieten van de natuur of een frisse duik nemen in het zwembad? Op onze camping heeft u toegang tot diverse (recreatie)faciliteiten, waarmee u het optimale uit uw verblijf haalt.

Goedkoop én gezellig kamperen in het natuurrijke Drenthe

Op het terrein van Camping Wittelterbrug vindt u ruime kampeerplaatsen van 100 m² en is iedere plek voorzien van een eigen waterkraantje en afvoer, plus een 10 ampère stroomaansluiting. Of u nu een plek in de zon of in de schaduw prefereert, dichterbij de speeltuin of juist vlakbij het zwembad wilt zijn: alles is mogelijk. Wij bieden diverse kampeerplekken aan, die elk komen met hun eigen voordelen.

Leuke uitstapjes en wandel- en fietsroutes

Gaat u goedkoop kamperen in Drenthe, dan wilt u natuurlijk wel het uiterste uit uw verblijf halen. Naast het feit dat er genoeg activiteiten te doen zijn op de camping, biedt de omgelegen natuur veel gelegenheid voor leuke uitstapjes. Zo kunt u met de auto op pad gaan en diverse dorpjes bezoeken, maar ook een wandel- of fietstocht ondernemen. Drenthe heeft u van alles te bieden. Op de camping zelf is een eigen wifi-netwerk aanwezig met een dekking van 90% en kunt u in het snackcafé de lekkerste ijsjes, snacks en plates kopen. Wij bieden zelfs glutenvrije producten aan.

Speciale campingprijzen

Of u nu goedkoop wilt kamperen in Drenthe in het voor- of naseizoen of een seizoenplaats wenst: in beide gevallen geniet u van een voordelig tarief. Zowel in het voor- en naseizoen verblijft u al vanaf €17,00 per nacht met twee personen op een mooie kampeerplek. Dit is echter exclusief toeristenbelasting.

Vraag direct een offerte op

Wilt u een offerte opvragen of direct een kampeerplek reserveren? Via het online formulier op onze website regelt u uw bezoek en kunt u binnenkort goedkoop kamperen in Drenthe. Heeft u nog vragen of wilt u graag meer informatie over onze camping of de omgeving? Neem dan contact met ons op. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl. Wanneer komt u kamperen op onze 4-sterren camping in Drenthe?