Fietsvakantie door Drenthe - Camping Wittelterbrug

Fietsvakantie door Drenthe

Bent u van plan om een fietsvakantie door Drenthe te doen? Dan biedt Camping Wittelterbrug u een uitstekende overnachtingslocatie aan!

Onze rustige camping is gelegen in Wittelte, nabij Diever en Dwingeloo, met een prachtige natuur rondom. Wanneer u een flinke fietstocht heeft gemaakt is het heerlijk vertoeven op onze camping. Neem bijvoorbeeld eens een duik in ons verwarmde zwembad, of relax lekker op de kampeerplek voor je tent.

5 sterren fietsprovincie

Drenthe is uitgeroepen tot 5 sterren fietsprovincie en dat is niet voor niets. In Drenthe zijn erg veel fietspaden die langs hunebedden, mooie brinkdorpen en Nationale Parken gaan. Bovendien zijn de meeste fietspaden gescheiden van de rijweg zodat u ongestoord kunt genieten van de natuur om u heen. Drenthe is dus een ideale provincie voor een fietsvakantie.

Brandeveenroute

Onze camping ligt aan de fietsroute met de naam Brandeveenroute. Het Brandeveen is de naam van een ven in het Holtingerveld (natuurgebied). De route gaat onder andere door het nationale parken het Drents-Friese Wold en Dwingelerveld. Ook gaat de route door het dorp Dwinge­loo en door boerenlandschappen met fraaie boerderijen en houtwallen.

Op de website van de ANWB staat meer informatie over de Brandeveenroute.