Familiecamping in Drenthe

Wilt u met het hele gezin ontspannen kamperen op een betaalbare familiecamping in Drenthe? U vindt Camping Wittelterbrug in Wittelte, gelegen tussen de pittoreske dorpen Diever en Dwingeloo. Onze camping biedt vele faciliteiten die het vakantieadres aantrekkelijk maken voor zowel jong als oud. Van spel- en sportvelden en een verwarmd zwembad tot een jeu-de-boules-baan en een uitgebreide kampwinkel: alles wat u kunt wensen, vindt u op onze camping.

Met het hele gezin kamperen op een betaalbare familiecamping in Drenthe

Op onze betaalbare familiecamping in Drenthe organiseren wij in het hoogseizoen een animatieprogramma en andere leuke sport- en spelactiviteiten voor kinderen. Maar ook voor volwassen is er gedurende het jaar voldoende vertier. Wij bieden namelijk diverse reactiefaciliteiten voor zowel jong als oud; er is voor ieder wat wils. Neem bijvoorbeeld een frisse duik in ons verwarmde zwembad, geniet van een gezellige muziekavond, neem deel aan een volleybalspel of probeer heerlijke (glutenvrije) gerechten in ons restaurant.

Gelegen in een unieke, natuurrijke omgeving

Onze betaalbare familiecamping is landelijk gelegen in het midden van Drenthe en biedt veel gelegenheid voor leuke uitstapjes. Met de auto bent u in een mum van tijd in aantrekkelijke dorpjes. In de directe omgeving van de camping kunt u bovendien heerlijk lopen of fietsen.

Reserveer nu uw verblijf en ervaar een gezellige, ontspannen vakantie

Onze betaalbare familiecamping in Drenthe en de omgeving hebben u veel te bieden. Tegen een scherpe prijs boekt u bij ons al een comfortabele kampeerplek, een houten tent of een luxe stacaravan. Wacht niet langer en reserveer direct u verblijf! Wilt u eerst een offerte opvragen, zodat u een prijsindicatie heeft? Dit kan via onze website. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet en neem eenvoudig contact me ons op. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl.