Familiecamping in Drenthe

Camping Wittelterbrug in Wittelte is een familiecamping in Drenthe waar u met uw gezin volledig tot rust kan komen. Onze familiecamping in Drenthe is gelegen tussen de pittoreske dorpen Diever en Dwingeloo en biedt vele betaalbare faciliteiten die uw verblijf aantrekkelijk maken voor jong en oud. U vindt spel- en sportvelden, een verwarmd zwembad en een jeu-de-boulesbaan. Dit is echter nog lang niet alles, want er zijn nog meer faciliteiten en kampwinkels te vinden op onze camping.

Met het hele gezin kamperen op een familiecamping in Drenthe

Op onze betaalbare familiecamping in Wittelte, in Drenthe organiseren wij in het hoogseizoen een animatieprogramma en andere leuke sport- en spelactiviteiten voor kinderen. Maar ook voor volwassen is er gedurende het jaar voldoende vertier. Wij bieden namelijk diverse reactiefaciliteiten voor zowel jong als oud. Neem bijvoorbeeld een frisse duik in ons verwarmde zwembad, geniet van een gezellige muziekavond, neem deel aan een volleybalspel of probeer heerlijke (glutenvrije) gerechten in ons restaurant.

Gelegen in een unieke, natuurrijke omgeving

Onze betaalbare familiecamping is landelijk gelegen in het midden van Drenthe en biedt veel gelegenheid voor leuke uitstapjes. Deze heerlijke camping ligt namelijk in de natuur en tevens dichtbij verschillende aantrekkelijke dorpjes. Het is de ideale afwisseling van lopen, fietsen en sightseeën.

Reserveer nu uw verblijf en ervaar een gezellige, ontspannen vakantie

Onze betaalbare familiecamping in Drenthe en de omgeving zorgen voor een fantastische, ontspannen vakantie. Tegen een scherpe prijs boekt u bij ons al een comfortabele kampeerplek, een houten tent of een luxe stacaravan. Reserveer nu uw verblijf bij ons! Wilt u eerst een offerte opvragen, zodat u een prijsindicatie heeft? Dit kan via onze website. Heeft u nog vragen over onze betaalbare familiecamping in Drenthe? Schroom dan niet en neem eenvoudig contact met ons op. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl.