Fraaie familiecamping in schitterend Drenthe

Camping Wittelterbrug is dé familiecamping van Drenthe. Bij ons vindt u vele faciliteiten die de camping aantrekkelijk maken voor jong en oud. Van speel- en sportvelden en een verwarmd zwembad, tot jeu de boulesbaan en uitgebreide kampwinkel. Iedereen heeft het naar zijn zin op deze goedkope familiecamping in Drenthe.

Vermaak voor iedereen

De familiecamping is landelijk gelegen middenin Drenthe en biedt veel gelegenheid voor leuke uitstapjes. Met de auto bent u in een mum van tijd in aantrekkelijke dorpjes, in de directe omgeving van de camping kan heerlijk gelopen en gefietst worden. Op deze middelgrote familiecamping is de animatie in het hoogseizoen niet alleen gericht op kinderen. Ook voor volwassenen is er voldoende vertier. Familiecamping Wittelterbrug in Drenthe beschikt over een eigen restaurant en snackbar, waar natuurlijk ook glutenvrij gegeten kan worden.

Een plaatsje op dé familiecamping van Drenthe

Familiecamping Wittelterbrug en Drenthe hebben u van alles te bieden. Voor een kleine prijs boekt u bij ons al een comfortabele kampeerplek of een luxe stacaravan. Reserveer direct een plaatsje voor uw vakantie in Drenthe. Heeft u vragen? Schroom dan niet om ze te stellen door ons te bellen of te e-mailen.