Wittelterweg 31, 7986 PL Wittelte (Diever)

Faciliteiten


Camping Wittelterbrug

Maak mooie herinneringen

Hartstikke leuk om je vakantie te genieten op onze gezellige camping.
Op zijn mooist in het prachtige Drenthe, omringd door de overweldigende nationale parken Holtingerveld en Dwingelerveld.

Plattegrond

Zwembad

Het zwembad is er om lekker vrij te zwemmen of baantjes te trekken. Er is een klein glijbaantje aanwezig en 1 peuterbadje voor de allerkleinste onder ons. Het grote zwembad is 1.40 meter diep. Het zwembad is overdekt, maar kan eenvoudig aan beide zijden geopend worden om eenvoudig een openluchtzwembad te maken.
Het gebruik van het zwembad is hoofdzakelijk voor gasten die verblijven op Camping Wittelterbrug.

Het zwembad is geopend vanaf mei 2024 t/m medio september 2024 (afhankelijk van het weer).

Sanitair

Er zijn 2 sanitair gebouwen aanwezig, hier vind je de douches wasruimte en toiletten. Voor de kleinsten is er kindersanitair voorzien van een badje en aankleedkussen.
Naast de beide sanitairgebouwen op de camping vind je de stortplek voor je chemische toilet, waar je deze kan legen en reinigen.

Wasserette

De wasserette bevindt zich in het hoofdgebouw op de camping. Er zijn 2 wasmachines en 1 droger aanwezig. Ook is er een strijkijzer aanwezig. De munten hiervoor zijn te koop bij de receptie. Wasmunt € 5.50. Voor de droger ben je muntjes van € 0.50 nodig.

Wifi

Op de hele camping kun je gebruik maken van wifi. De persoonlijke wificode kan je kopen bij de receptie ( € 2.50 per dag). Zo blijf je altijd up to date tijdens je vakantie!

Receptie

De receptie is te vinden in het hoofdgebouw en is dagelijks geopend vanaf
09.00 – 17.00 uur. Je kunt hier terecht om in- en uit te checken, de dagelijkse krant, gasflessen en voor al je vragen tijdens je verblijf!

Copyright © Camping Wittelterbrug | Website laten maken door LisSyl