Faciliteiten

Camping Wittelterbrug is knus, compleet en kindvriendelijk.

Al is de camping slechts vijf hectare groot, bij ons vindt u de faciliteiten van een grote camping.

Wij durven met een gerust hart te zeggen dat u bij ons uitstekende voorzieningen vindt: door de ANWB zijn ze gecertificeerd met maar liefst 4 sterren!

Voorzieningen op de kampeerplek

De plekken op onze camping zijn ruim opgezet, ze hebben een oppervlakte van ongeveer 100 m².

Bij elke plek beschikt u over de volgende campingvoorzieningen een stroomaansluiting van 10 ampère, een eigen watertappunt en afvoerputje.

Sanitair

Op het terrein vindt u ruim voldoende sanitaire faciliteiten die netjes door ons worden onderhouden.

Er zijn 2 sanitairgebouwen waarvan één gebouw is voorzien van een centrale verwarming, met baby/ peuterwasruimte, en overdekte afwas- en groentewasplaatsen.

Services en de vergeten boodschappen

Om u als gast volledig te verzorgen hebben op de camping een sfeervolle snackcafé met bar, een (snack)afhaalservice, en een eetgelegenheid.

Wij bakken onze broden en broodjes zelf. Altijd versgebakken brood of broodjes bij uw ontbijt, heerlijk!

De camping heeft een moderne en complete wasserette.

Altijd handig wanneer u met kleine kinderen op vakantie bent!

Kleine boodschappen kunt u verkrijgen in onze vergeten boodschappenhoek met levensmiddelen en enige non-food artikelen (bijvoorbeeld speelgoed).

Verder heeft onze camping een wifi netwerk wat voor 90% dekkend is.(optioneel)

En niet te vergeten de krant.

Recreatiefaciliteiten

Wij hebben bovendien diverse recreatiefaciliteiten voor het gehele gezin, waaronder twee overdekte zwembaden, die veranderd kunnen worden in twee prachtige buitenbaden.

Verder kunnen de kinderen zich vermaken in de speeltuin, op het volleybalveld, en op het sport- en speelveld. Kortom zwemmen, wandelen, spelen, puzzelen en speuren.

Het kan allemaal op Camping Wittelterbrug.

Voor de volwassenen heeft de camping een gezellig poolbiljart, een Jeu de boullesbaan, fietsverhuur (ook met kinderfietsen), en viswater nabij de camping.

In het hoogseizoen bieden wij tot slot een rijk gevuld recreatieprogramma met bingo op de donderdag, jaren 70 en 80 muziek op zaterdag, en klaverjassen op zondag.

Reserveren en tarieven

Wilt u reserveren op Camping Wittelterbrug? Vul dan nu het reserveringsformulier in!

Contact

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.