Camping met verwarmd zwembad

Wilt u dit jaar kamperen in Nederland en bent u op zoek naar een camping met verwarmd zwembad? Bij camping Wittelterbrug hebben we twee zwembaden met een aangename temperatuur van minimaal 25 graden. De beide baden zijn bovendien allebei overdekt, waardoor zwemmen het hele kampeerseizoen mogelijk is bij camping Wittelterbrug.

Apart kleuterbad

De verwarmde zwembaden op de camping zijn van elkaar gescheiden. Het ene bad is een diep bad, het andere bad is speciaal voor kleuters en kent een diepte van 40 cm. De overdekte baden kunnen aan twee kanten geopend worden, waardoor er bij goed weer openluchtbaden ontstaan. Dat wordt zeker genieten! Kom met uw hele familie kamperen op onze mooie camping en reserveer alvast een plekje nabij het zwembad.

Camping met verwarmd zwembad en vele andere faciliteiten

Camping Wittelterbrug is niet alleen een mooie camping met een verwarmd zwembad. De camping is voorzien van veel meer faciliteiten. Nabij het zwembad bevindt zich een snackcafé waar ook glutenvrije snacks, plates en drankjes genuttigd kunnen worden. Verder is er op 90% van de camping wifi beschikbaar en zijn er over het terrein veel sport- en speelvelden te vinden. Het recreatieprogramma in het hoogseizoen maakt de vakantie op deze camping met heerlijk verwarmd zwembad helemaal af!