Camping met overdekt zwembad in het prachtige Drenthe

Zoekt u een mooie camping met zwembad in Drenthe waar het zowel voor volwassenen als kinderen heerlijk vertoeven is? Bij camping Wittelterbrug is iedereen welkom. Wij hebben twee overdekte zwembaden met aangename temperatuur, dat bij goed weer gemakkelijk verandert in een echt buitenbad. Er is een diep bad en een kleuterbad aanwezig, dé basis voor een heerlijke campingvakantie in Drenthe.

Perfect verwarmd

Het zwembadwater op onze camping in Drenthe is heerlijk van temperatuur. De gegarandeerde temperatuur is minimaal 25 graden, zodat u het hele seizoen van 1 mei tot en met 7 september kunt genieten van een warm bad. Het zwembad op de camping is overdekt, maar kan aan twee zijden geopend worden om een openluchtzwembad te creëren. Omdat het diepe pad gescheiden is van het kleuterbad met een diepte van 40 cm, is ook de veiligheid gewaarborgd.

Reserveer een plek aan het zwembad

Wilt u heerlijk ontspannen tijdens uw vakantie? Kom dan langs bij camping Wittelterbrug in Drenthe en neem een duik in het zwembad. Reserveer uw campingplek nu alvast.