Een camping in Drenthe met een overdekt zwembad

Onze camping in, Wittelte, in Drenthe met overdekt zwembad is bij uitstek dé plek om te vertoeven voor zowel volwassenen als kinderen. Bij Camping Wittelterbrug, in Wittelte, is iedereen welkom. Wij hebben een camping waar u van diverse faciliteiten kunt genieten. Zo hebben we twee overdekte zwembaden met een aangename temperatuur, dat in het voorjaar en de zomer wordt omgedoopt tot buitenbad. Het zwembad beschikt over zowel een diep bad als een kleuterbad en is dé basis voor een heerlijke campingvakantie in Drenthe.

Een rustige, maar gezellige camping in Drenthe met een warm, overdekt zwembad

Op onze camping in Drenthe, in de buurt van Dwingeloo, geniet u samen met U geniet heerlijk met uw partner of hele gezin van een aangenaam warm, overdekt zwembad op onze camping in Drenthe, nabij Dwingeloo. Met een aangenaam warm bad bedoelen we zwembadwater van minimaal 25 graden. Hierdoor kunt u het hele seizoen van 1 mei tot en met 7 september genieten van een warm bad. Het zwembad op onze camping in Drenthe is overdekt, maar kan eenvoudig aan allebei de zijden geopend worden om een openluchtzwembad van te maken. Wij zorgen tevens voor een waarborging van veiligheid, want het diepe bad is gescheiden van het kleuterbad met een diepte van 40 centimeter.

Neem een duik in het zwembad

Wilt u op onze camping in Drenthe genieten van ons overdekte zwembad of andere diverse recreatiefaciliteiten? Dan heten we u van harte welkom! Bij ons kunt u tevens goedkoop kamperen en heerlijk ontspannen in de natuur. Reserveer uw kampeerplek vandaag nog en geniet binnenkort van een onvergetelijke vakantie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl, dan helpen wij u graag verder!