Een camping in Drenthe met een overdekt zwembad

Zoekt u een mooie camping in Drenthe met een overdekt zwembad, waar het zowel voor volwassenen als kinderen heerlijk vertoeven is? Bij Camping Wittelterbrug, in Wittelte, is iedereen welkom. Wij hebben twee overdekte zwembaden met een aangename temperatuur, dat bij goed weer eenvoudig wordt omgedoopt tot een echt buitenbad. Het zwembad beschikt over zowel een diep bad als een kleuterbad en is dé basis voor een heerlijke campingvakantie in Drenthe.

Een rustige, maar gezellige camping in Drenthe met een warm, overdekt zwembad

Op onze camping in Drenthe, in de buurt van Dwingeloo, geniet u samen met uw partner of uw gehele gezin van een aangenaam warm, overdekt zwembad. Het zwembadwater is heerlijk van temperatuur. De gegarandeerde temperatuur is namelijk minimaal 25 graden, zodat u het hele seizoen kunt genieten van een warm bad. Het zwembad op de camping is overdekt, maar kan aan twee zijden geopend worden om een openluchtzwembad te creëren. Omdat het diepe pad gescheiden is van het kleuterbad met een diepte van 40 centimeter, is ook de veiligheid gewaarborgd.

Neem een duik in het zwembad

Wilt u goedkoop kamperen en heerlijk ontspannen in Drenthe op een camping met diverse recreatiefaciliteiten, zoals een overdekt zwembad? Tijdens uw bezoek op Camping Wittelterbrug kunt u maximaal ontspannen en ultiem genieten. Reserveer uw kampeerplek vandaag nog en geniet binnenkort van een onvergetelijke vakantie. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u specifieke vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Bel naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl, dan helpen wij u graag verder!