Kamperen in Drenthe: genieten van al het moois

In het noordoosten van Nederland bevindt zich de provincie Drenthe. Een mooie provincie die bekend staat om zijn hunebedden, zijn mooie natuur en zijn gezellige dorpjes. Kamperen in Drenthe is dan ook een uitstekende keus als u graag mooie wandelingen of fietstochten maakt. Camping Wittelterbrug in Diever is gelegen nabij nationaal park Dwingelderveld en is geschikt om te kamperen voor jong en oud.

Aantrekkelijk voor iedereen

Bij camping Wittelterbrug geniet u niet alleen van al het moois wat de omgeving te bieden heeft. Op de camping zelf zijn ook vele faciliteiten aanwezig, zoals een verwarmd zwembad of een uitgebreide kampwinkel. Het kamperen in Drenthe is zeer aangenaam op deze 4 sterren ANWB camping. Alle plekken zijn namelijk perfect verzorgd en veel velden zijn voorzien van een speelplaats voor de allerkleinsten. Zij kunnen zich hier zelf vermaken, waardoor u als ouder ook helemaal tot rust komt tijdens het kamperen in Drenthe.

Voordelig kamperen in Drenthe

Camping Wittelterbrug biedt al zijn kampeerders comfortplaatsen die zijn voorzien van een stroomaansluiting, een eigen watertappunt en vuilwaterafvoer. Wij zorgen dat het kamperen in Drenthe een feestje wordt. In het voor- en naseizoen kunt u bij ons in Drenthe al kamperen voor een zeer kleine prijs. En wenst u een plaats bij het zwembad, aan de rand van de camping of dichtbij de kampwinkel? Het kan allemaal als u kiest voor kamperen bij Wittelterbrug in Drenthe!