Een camping in de buurt van Dwingeloo met zwembad

Betaalbare camping

Veel faciliteiten

Familiaire sfeer

Zoekt u een goed beoordeelde camping in de buurt van Dwingeloo met vele faciliteiten, zoals een zwembad? Camping Wittelterbrug is bij uitstek dé locatie waar u ongetwijfeld volledig tot rust komt en heerlijk ontspant. Onze camping is gelegen in Wittelte, Drenthe, in een natuurrijke omgeving en is het geschikte vakantieadres voor zowel kleine kinderen als volwassenen.

Zin in een vakantie op Camping Wittelterbrug? Direct een reservatie maken? U kunt altijd een offerte opvragen en/of reserveren.

Reserveer direct

Een gezellige camping in de buurt van Dwingeloo met reactiefaciliteiten, zoals een zwembad

Of u nu een mooie wandel- of fietstocht wilt maken of uzelf en uw tegenspeler uitdaagt op ons sportveld: bij Camping Wittelterbrug zijn de recreatiemogelijkheden eindeloos. Op onze camping met zwembad, in de buurt van Dwingeloo, beleven ook kinderen de tijd van hun leven. Wij bieden speciale recreatiefaciliteiten aan voor het gehele gezin, zoals twee overdekte zwembaden, die in de zomer worden omgetoverd tot twee prachtige buitenbaden. Tevens vindt u op de camping een speeltuin en een sport- en speelveld. Uw kinderen kunnen zwemmen, wandelen, spelen, puzzelen en speuren en raken zo nooit verveeld!

Boek direct uw verblijf

Bent u op zoek naar een echt gezellige familiecamping? Camping Wittelterbrug is dé camping in de buurt van Dwingeloo met diverse faciliteiten, zoals een zwembad en sport- en spelmogelijkheden, en biedt plezier en ontspanning voor jong en oud. Wilt u direct reserveren of eerst een offerte opvragen? Via ons online formulier ontvangt u eenvoudig een prijsindicatie en boekt u uw verblijf. Heeft u vragen? Bel naar 0521-598288 of e-mail naar info@wittelterbrug.nl.