50 plus camping Wittelterbrug

Bent u op zoek naar rust en prachtige natuur? Een camping waar u zich als 50 plusser perfect op uw plaats voelt? Kom dan naar camping Wittelterbrug in het mooie Zuidwest Drenthe. Wij hebben in het laagseizoen uitstekende mogelijkheden voor de 50 plussers onder ons. Voor een voordelige prijs geniet u van onze camping en de fraaie natuur.

Kom genieten

Camping Wittelterbrug ligt in Wittelte, tussen Diever en Dwingeloo. De twee grootste natuurparken van Drenthe liggen bij ons om de hoek. In de omgeving van de camping kunnen 50 plussers heerlijk genieten van wandelen, fietsen en ontspannen in de Drentse natuur, maar ook een bezoek aan diverse brinkdorpen in de omgeving zijn zeker de moeite waard. Op de camping zelf is een overdekt zwembad aanwezig (minimaal 25 graden) en bevindt zich een snack café en kampwinkel.  

Komt u in de periode van 1 april tot 13 juli (uitgezonderd het Hemelvaart- en Pinksterweekend) of in de periode van 17 augustus tot en met 31 oktober, dan bieden we u een speciale 50 plus campingprijs. U heeft een ruime plek met eigen elektra, afvoer en water en kunt u met twee 50 plussers genieten van al het moois wat de camping en de omgeving u te bieden heeft.

Campingprijzen voor 50 plussers (2 personen)

  • € 15,- per nacht exclusief toeristenbelasting
  • Midweek van 5 nachten (maandag t/m vrijdag) voor € 75,- exclusief toeristenbelasting
  • Hele week (aankomst op dag naar wens) voor € 105,-

Prijzen gelden voor het laagseizoen bij aankomst op de camping na 14:00 uur en vertrek voor 11:00 uur. Tot ziens op dé 50 plus camping van Drenthe!