Een 50-plus camping in Drenthe

Bent u op zoek naar een 50-plus camping in de prachtige natuur in Drenthe? Camping Wittelterbrug is een rustige, maar gezellige vijftigplus camping in Wittelte, in het Zuidwesten van Drenthe. Op onze camping kunt u voor een voordelige prijs genieten van onze uitgebreide faciliteiten en de fraaie natuur in de omgeving. Speciaal voor de 50-plussers onder ons bieden wij op onze camping uitstekende mogelijkheden aan in het laagseizoen.

Ontspannend genieten op onze 50-plus camping in Drenthe

Camping Wittelterbrug is gelegen in Wittelte, tussen Diever en Dwingeloo. De twee grootste natuurparken van Drenthe liggen bij ons om de hoek! Of u nu heerlijk wilt wandelen, fietsen of ontspannen in de natuur: het Drentse landschap biedt vele recreatiemogelijkheden. Tevens zijn er diverse brinkdorpen in de omgeving die zeker de moeite waard zijn. Op onze vijftigplus camping heeft u toegang tot verschillende faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, een snackcafé en een kampeerwinkel.

Speciale prijzen op onze vijftigplus camping

Wilt u onze 4-sterren anwb-camping in Drenthe bezoeken in het naseizoen? Dan verblijft u bij ons voor een voordelige prijs. Wanneer u reserveert voor een verblijf op onze camping voor 50-plussers in de periode van 1 april tot 13 juli (uitgezonderd het Hemelvaart- en Pinksterweekend) of in de periode van 17 augustus tot en met 31 oktober, bieden we u een speciale campingprijs aan. In deze periode geniet u van een ruime plek met eigen elektra, afvoer en water en kunt u samen met uw partner genieten van al het moois wat de camping en de omgeving u te bieden heeft.

De prijzen op onze camping voor 50-plussers (2 personen)

Wat zijn precies de prijzen voor een verblijf op onze camping voor 50-plussers? Op Camping Wittelterbrug gaat u voordelig op een ontspannende vakantie. Deze prijzen kunt u verwachten:

  • €17,- per nacht exclusief toeristenbelasting
  • Midweek van 5 nachten (maandag t/m vrijdag) voor € 85,- exclusief toeristenbelasting
  • Hele week (aankomst op dag naar wens) voor € 119,-

Let op: deze prijzen gelden voor het laagseizoen bij aankomst op de vijftigplus camping na 14.00 uur en vertrek voor 11.00 uur.

Bezoek onze vijftigplus camping

Op onze camping voor 50-plussers geniet u optimaal van de rust en een Op onze camping voor 50-plussers geniet u optimaal van de rust en een prachtige natuur. Wilt u een offerte aanvragen of direct een kampeerplek reserveren? Vul het online formulier in en plan uw vakantie! Als u vragen heeft, neemt u eenvoudig contact met ons op door te bellen naar 0521-598288 of een e-mail te sturen naar info@wittelterbrug.nl. Wanneer verblijft u op onze 50-plus camping Drenthe?