Een 4-sterren camping in Drenthe

Camping Wittelterbrug is een 4-sterren camping in Wittelte, Drenthe, gelegen tussen Diever en Dwingeloo. Onze goed beoordeelde camping is voorzien van vele luxe faciliteiten en is benoemd tot een ANBW-erkende camping. Tijdens uw verblijf heeft u toegang tot onder meer een verwarmd zwembad, goede wifi, (glutenvrije) snacks, plates en drankjes en geniet u in ons restaurant van heerlijke gerechten. Wij bieden vele recreatiemogelijkheden aan en beschikken tevens over een uitgebreide campingwinkel. Tijdens uw bezoek op onze goed beoordeelde camping ontspant u optimaal in alle rust en luxe!

Een luxe, 4-sterren camping in het prachtige Drenthe

Hoeveel sterren een caravan camping in Drenthe verdient, is niet alleen afhankelijk van de zwem-, horeca- en recreatiegelegenheden. Ook het sanitair en het terrein spelen een belangrijke rol. Op onze goed verzorgde 4-sterren camping in Drenthe worden de sanitaire faciliteiten netjes schoon gehouden. Wij hebben twee sanitair gebouwen waarvan er één zelfs voorzien is van centrale verwarming, een baby- en peuterwasruimte en overdekte afwas- en groentewasplaatsen. Hier kunt u als bezoeker natuurlijk vrij gebruik van maken.

Geniet van vele faciliteiten en een prachtige omgeving

Onze goed beoordeelde camping ligt nabij een mooi natuurgebied en diverse gezellige dorpjes en is de perfecte uitvalbasis voor leuke dagjes uit. In combinatie met de vele faciliteiten, zal het u op deze 4-sterren camping in Drenthe aan niets ontbreken. Zo vindt u op onze goed beoordeelde camping bijvoorbeeld een heerlijk overdekt zwembad dat altijd op aangename temperatuur is en in de zomer omgebouwd wordt tot buitenzwembad.

Reserveer uw kampeerplaats en geniet optimaal

Wilt u direct een kampeerplaats bemachtigen op onze luxe 4-sterren camping in Wittelte, in Drenthe? Vraag een online offerte op en reserveer uw verblijf! Heeft u vragen over de goed beoordeelde camping of de omgeving? Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op door te bellen naar 0521-598288 of stuur een e-mail naar info@wittelterbrug.nl.