4 sterren ANWB camping in prachtig Drenthe

Camping Wittelterbrug in Diever is een luxe camping voorzien van vele faciliteiten. Niet voor niets zijn wij benoemd tot 4 sterren ANWB camping. In Drenthe kunt u genieten van onder andere een verwarmd zwembad, goede wifi en (glutenvrije) snacks, plates en drankjes. Ook buiten de deur eten kan bijzonder goed in ons restaurant. De vele recreatiemogelijkheden en een uitgebreide kampwinkel ontbreken natuurlijk ook niet op onze mooie 4 sterren ANWB camping in prachtig Drenthe.

Schoon sanitair

Hoeveel sterren een camping verdient, is niet alleen afhankelijk van de onderdelen zwemmen, recreatie en horeca. Ook het sanitair en terrein speelt een belangrijke rol. Op onze goed verzorgde 4 sterren ANWB camping in Drenthe worden de sanitaire faciliteiten netjes schoon gehouden. Er zijn twee sanitairgebouwen waarvan er een voorzien is van centrale verwarming, een baby- en peuterwasruimte, en overdekte afwas- en groentewasplaatsen. Hier kunt u als bezoeker van onze verzorgde 4 sterren ANWB camping in Drenthe natuurlijk vrij gebruik van maken.

Genoeg te doen op 4 sterren ANWB camping Wittelterbrug in Drenthe

4 sterren ANWB camping Wittelterbrug in Drenthe ligt nabij een mooi natuurgebied en gezellige dorpjes. Het is de perfecte uitvalbasis voor leuke dag uitjes. In combinatie met de vele faciliteiten, zal het u op deze fraaie camping in Drenthe aan niets ontbreken.